Teste de sarcina

Sa va spun povestea celor 3 teste de sarcina pe care le-am facut si tot nu ne venea sa credem ca vom deveni parinti.

teste de sarcinaAm tot vorbit, ne-am facut socoteli dar sarcina a venit mai devreme cu 3 luni de cum am planuit. Nu-i nimic, am ramas putin uimiti, putin nepregatiti dar acum e acum.  Am facut un prim test, mai ieftinut, caci nu credeam ca sunt gravida, doar banuiam din cauza unei usoare greturi de dimineata.  Am inceput sa citim pe internet simptomele si am mai descoperit inca vreo 2:  pipi foarte des, stare de somnolenta.

Opa!! Pozitiv. Urmeaza urmatorul test, din fotografie, pe la 12 noaptea.  Ne-am dus sa-l cumparam de la o farmacie non-stop. Pozitiv. A doua zi dimineata, iar unul, pozitiv. Cum anuntam lumea? Fiecare dintre noi a avut emotii privind cum anuntam vestea cea mare. Abia  pe la 1 luna si jumatate de sarcina am aflat de ea, iar la 2 luni mi-am facut prima ecografie. (Am aflat asa tarziu deoarece aveam intarzieri luni intregi, eram obisnuita cu intarzierea ei)

Cu prima ecografie in mana, am instiintat pe toata lumea. Socati, surprinsi, fericiti sau bucurosi pentru noi, fiecare a reactionat in felul sau. Dar noi am cam dat startul in randul parintilor din  trupa noastra de prieteni si cunostinte.

P.S. Le mai pastrez si acum  🙂